Header home jademaluxJademalux logo zonder

Over ons

Wij zijn Jadémalux, de expert op het gebied van zonwering en kozijnen. Jan-Peter en Jacqueline zijn de gezichten achter Jadémalux. Jan-Peter is begonnen bij een aannemersbedrijf waar hij uitbouwen, aanbouwen, dakkapellen en kozijnen plaatste. In 2004 startte hij als zelfstandig ondernemer, het fundament van Jadémalux was gelegd. Naast kozijnen zijn we ons gaan specialiseren op het gebied van zonwering. Inmiddels zijn we bijna 20 jaar verder en zitten al twee jaar in ons nieuwe bedrijfspand.

Jan-Peter meet alles in bij de klant en monteert de zonwering en kozijnen. Jacqueline is verantwoordelijk voor de offertes, planning, bestellingen en administratie. Samen vormen we een mooi en hecht team. 

Bij Jadémalux regelen we alles onder één dak, van de aanvraag tot en met de plaatsing. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We kennen onze klanten en weten welke zonwering en/of kozijnen ze hebben. Dit persoonlijke contact zorgt ervoor dat klanten na een verhuizing graag bij ons terugkomen. Jadémalux belooft niet alleen kwaliteit en efficiëntie, maar ook scherpe, betaalbare prijzen.

Jacqueline en Jan-Peter van jademalux
Jedamelux pand ijsselmuiden