Jademalux ScreensSCREENS

Screens

Ben je op zoek naar een manier om warmte en zonlicht te weren zonder je uitzicht te verliezen? Jadémalux biedt de perfecte oplossing met ons brede assortiment van zonnescreens. Deze zonwering screens en raam screens geven je de ideale combinatie van schaduw en gebruiksgemak. Of je nu kiest voor een handmatige of elektrische screen, Jadémalux kan het leveren. Kies voor comfort, privacy, en stijl met een screendoek op maat van Jadémalux. Op deze pagina krijg je antwoord op enkele veelgestelde vragen over Jadémalux screens.

Screen buiten

Een screen buiten biedt effectieve zonwering en verbetert het comfort van je huis. Zonnescreens buiten – vooral de screens buiten elektrisch – zijn ideaal voor het blokkeren van zonlicht en warmte. Deze zonwering buiten screens is gemakkelijk te bedienen en ziet er ook mooi uit. Het past bovendien strak tegen de buitenkant van je raam. Het gebruik van een zonwerend doek voor de buitenkant van je ramen zorgt voor een aangename temperatuur in huis, terwijl je nog steeds van het uitzicht kunt genieten.

Screens binnen

Elektrische screens binnen bieden een efficiënte manier om licht en privacy te beheren. Deze screens, inclusief verduisterende screens voor binnen, zijn hiermee perfect voor het creëren van een comfortabele leefomgeving. Met screen rolgordijnen voor binnen kun je bovendien gemakkelijk de hoeveelheid natuurlijk licht in je ruimte aanpassen, terwijl het je tegelijkertijd beschermt tegen UV-stralen. Elektrische screens zijn dus erg functioneel, maar zien er daarnaast ook nog eens mooi uit.

Veranda screen

Een screen veranda is een uitstekende toevoeging aan ieder buitenruimte. Veranda screens zijn doorzichtig en bieden bescherming tegen de zon zonder het uitzicht te belemmeren. Deze screens voor veranda zijn speciaal ontworpen om te passen bij de esthetiek van je huis en verhogen het comfort van je buitenruimte. Een screen voor terrasoverkapping is ideaal voor wie op zoek is naar een zonwering die in staat is om het buitengevoel te behouden.

Screens overkapping

Een screens overkapping creëert een comfortabele buitenruimte, beschermd tegen zon en wind. De ritsscreen overkapping ziet er strak uit en is uiterst windbestendig. Elektrische screen overkapping zorgt ervoor dat je je screens gemakkelijk kunt bedienen. Deze screens zijn ontworpen om je overkapping het hele jaar door bruikbaar te maken, waardoor je optimaal van je tuin kunt genieten.

Screen dakraam

Een screen voor een Velux dakraam is een goede keuze voor het reguleren van licht en warmte in je zolderkamers of slaapkamers. Deze screens bieden namelijk niet alleen bescherming tegen de zon, maar zorgen ook voor privacy. Een screen voor een dakkapel is daarnaast uitstekend om de temperatuur en lichtinval in je huis te kunnen beheersen. Screen op deur en screens voor schuifpui zijn tot slot ook goede oplossingen voor het in stand houden van een aangenaam binnenklimaat.

Jademalux Screens-1
Jademalux Screens-4

Jademalux Screens-2
Jademalux Screens-3