Terrasschermen jademaluxTERRASSCHERMEN

Terrasscherm

Een terrasscherm, ook wel knikarmscherm genoemd, biedt schaduw in je tuin. Met een breedte tot wel 550 centimeter profiteer je optimaal van de ruimte in je tuin. Daarnaast zorgt een knikarmscherm dat je woning minder snel opwarmt, doordat het de warmte van de zon al tegenhoudt voordat de zonnestralen het glas raken. Je huis blijft dus lekker koel, zonder verlies van daglicht in huis. Zo profiteer je zowel binnen als buiten van je uitschuifbare zonnescherm.

De terrasscherm kunnen bediend worden met een wandschakelaar, elektrisch of elektrisch in combinatie met een app op je smartphone.

Terrasscherm op maat

Alle terrasschermen worden op maat gemaakt. De breedte wordt op de millimeter nauwkeurig naar wens gemaakt.
De maten van onze terrasschermen zijn:

Breedte
Minimaal: 300 centimeter
Maximaal: 550 centimeter

Uitval
Minimaal: 250 centimeter
Maximaal: 300 centimeter

Bij een breedte tot 350 centimeter is er altijd een uitval van 250 centimeter. Bij een breedte groter dan 350 centimeter is er altijd een uitval van 300 centimeter.

Doek en kast

De kast van het terrasscherm is beschikbaar in antraciet en crème-wit. Het doek van het terrasscherm is verkrijgbaar in meer dan honderd kleuren. Waar in de markt gestikte doeken de norm zijn, maken wij gebruik van verlijmde doeken. Dit heeft niet alleen een strakkere uitstraling doordat het doek strakker hangt, maar voorkomt ook verdikking bij het oprollen. Hierdoor is er minder sprake van doekwafeling. Bij bredere terrasschermen zorgt doekrolondersteuning ervoor dat je terrasscherm niet gaat hangen. Dit is niet alleen mooier maar ook beter voor je scherm. Als extra optie bij de draadloos bediende terrasschermen is er doekrekcorrectie. Dankzij doekrekcorrectie sluit de kast van het scherm altijd perfect doordat het doek continu strak wordt getrokken.

Als laatste is de cassette van de terrasschermen bij ons altijd gesloten. Met een gesloten cassette kunnen vuil en vocht niet bij je terrasscherm komen. Ook kunnen vogels en andere dieren niet nestelen in je cassette. Dit voorkomt beschadigingen. De cassette is compact, wat mooier oogt als je terrasscherm is ingetrokken.

Windbeveiliging

Windbeveiliging in de vorm van een windsensor kan op het terrasscherm worden geplaatst. Als deze sensor hard heen en weer gaat, wordt het terrasscherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je beschadigingen én hoef je geen rekening te houden met de weersomstandigheden als je weg gaat. De windbeveiliging kan alleen in combinatie met een radiomotor en heeft een meerprijs.

Terrasscherm-1 Jademalux
Terrasscherm-1 jademalux